KIT-7LEON Kit de instalare pentru Seat Leon 2013 - 2017 Alpine

650,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KIT-7LEON
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Kit de instalare de 7" pentru Seat Leon 2013 - 2017, compatibil cu Sistemul Multimedia de 7" iLX-702DM, care dispune de compatibilitate DAB+, HDMI, Apple CarPlay și Android Auto


  • Include toate piesele necesare pentru a instala iLX-702DM în Seat Leon. Interfața opțională APF-X310MIB pastreaza controlul aerului și al încălzirii mașinii, precum și senzorii de parcare. De asemenea, interfața va conecta iLX-702DM la butoanele de control de pe volan. Adaptor de antenă cu alimentare inclus.
  • Vă rugăm să rețineți că iLX-702DM este o modificare a iLX-702D obișnuit. Șasiul 1DIN este potrivit în poziția sa superioară pe spate, pentru o instalare ușoară în Seat Leon. 


  • Proiectat pentru SEAT Leon pentru a instala iLX-702DM Ecranul de înaltă rezoluție de 7" (17,8 cm) al iLX-702DM se integrează fără probleme în tabloul de bord SEAT Leon și permite funcționarea completă a sistemului prin tehnologia ecranului tactil și dispune de cea mai recentă tehnologie video pentru o claritate, contrast și rezoluție remarcabile a imaginii. Sistemul Alpine vă permite să vă bucurați de filme, videoclipuri muzicale sau emisiuni TV din mai multe surse diferite, precum DVD-uri de pe unitatea optică opțională, stick-uri USB, cele mai noi smartphone-uri cu ieșire HDMI sau dispozitive video portabile (sunt necesare cabluri sau adaptoare opționale). De asemenea, vă puteți conecta iPod touch sau iPhone prin HDMI pentru a vă bucura de conținutul video pe afișajul de înaltă rezoluție de 7" Alpine oferă chiar și un tuner DVB-T2 complet nou (TUE-T220DV) dacă vă place să vizionați programe TV în timp ce așteptați în ambuteiaj. Pentru siguranța in timp ce conduceti, funcția de redare video este disponibilă numai dacă vehiculul nu este în mișcare. Acum puteți reda chiar și fișiere audio Hi-Res în format FLAC – inclusiv compatibilitate 24/96 și 24/192 Hi-Res Audio.


  • Sistemul Alpine este conectat la butoanele de control de pe volan. Aceasta înseamnă că nu pierdeți această funcție convenabilă atunci când faceți upgrade la Alpine și veți avea control deplin asupra volumului, telefonului, pieselor audio înainte/înapoi și multe alte comenzi. Puteți chiar să activați controlul vocal Siri dacă aveți un iPhone conectat la sistem – chiar de pe volan.


  • Afișajul original al aparatului de la Seat este utilizat pentru a afișa și configura setările vehiculului și pentru a afișa mesaje de avertizare. Trecând la un aparat Alpine, nu veți pierde această caracteristică importantă: sistemul Alpine este compatibil cu sistemele electronice ale masinii și, prin urmare, poate afișa toate meniurile și avertismentele.


  • Dacă mașina dvs. este echipată cu senzori de parcare originali, nu veți pierde această caracteristică convenabilă atunci când treceți la Alpine. Sistemul de senzori de parcare este conectat la ecranul dumneavoastră Alpine, afișând un afișaj convenabil al distanței atunci când vă parcați mașina.


  • Cameră de marsarier - Alpine oferă o mare varietate de camere spate și față. Puteți alege dintre camere simple de mers înapoi cu ghidaje de distanță până la camere de până la 180 de grade cu tehnologie de vizualizare a colțurilor pentru a vă ajuta în multe situații de condus.


Continut:

Kit de instalare pentru Seat Leon

Adaptor de antenă cu alimentare inclus.


Model compatibil:

SEAT* Leon 3 / ST / SC / SC Cupra (5F) 11/2012 - 12/2016

* Nu este combatabil cu Sound System de la SEAT. Nu putem păstra recunoașterea semnelor de circulație. Alte câteva funcții sau setări sunt păstrate, dar pot fi controlate într-un mod diferit.


Detalii

SKU
KIT-7LEON
Brand
Masina ta
SEAT