KIT-F9FI-DU8 Kit de instalare de 9" pentru Fiat Ducato 8 Alpine

1.200,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KIT-F9FI-DU8
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Kit de instalare Alpine pentru Fiat Ducato III Versiunea 8 model 2022 sau mai nou, compatibil cu modelele Halo9 si Halo 11.


  • KIT-F9FI-DU8 vă permite să integrați perfect un sistem Alpine Halo în Fiat Ducato III Versiunea 8. Este compatibil cu Alpine iLX-F115D, iLX-F905D, iLX-F903D și sistemele INE-F904D, INE-F904DC.
  • Include toate suporturile și șuruburile metalice, un cablaj plug-and-play și o interfață pentru preluarea comenzilor de pe volan pentru o instalare perfectă, precum și o rama decorativă din plastic pentru o integrare curată în bord și un buzunar din plastic 1DIN, care poate fi îmbunătățit în continuare cu încărcătorul de telefon fără fir KCE-3Qi (vândut separat). Dacă Ducato-ul dumneavoastră este deja echipat cu un încărcător de telefon Qi original, îl puteți utiliza în continuare cu sistemul dumneavoastră Alpine. Acest lucru necesită adaptorul KWE-Qi-DU8 ( se vinde separat ).
  • Acest KIT acceptă comenzile de pe volanul lui Ducato, inclusiv tastele telefonului (acceptare/refuzare).
  • Puteți personaliza și utiliza pe deplin noul “Pre-Flight Check”  de la Alpine pe ecranul Halo, pentru a vă asigura că autocaravana este complet pregătită pentru drum (oprire gaz, ferestre și uși securizate, antena de satelit retrasă etc.).

  • Interfața CAN-Bus inclusă oferă mai multe ajustări pentru utilizator, astfel încât să puteți seta de exemplu, dacă Halo-ul dvs. se aprinde deja când deschideți portiera șoferului, setați o întârziere a camerei de marșarier și altele.

  • Cablaj plug-and-play pentru a conecta o unitate Alpine la sistemul electric de la Fiat Ducato 8


Mașini compatibile: 

Fiat Ducato III Version 8 2022 →

Notă:

KIT-F9FI-DU8 este compatibil numai cu vehiculele cu pregătire radio sau open-dash (fără echipare radio).


Detalii

SKU
KIT-F9FI-DU8
Brand
Masina ta
FIAT