KIT-X802POLO Kit de instalare de 8" pentru VW Polo 5 / GTI (6C), Alpine

1.350,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU KIT-X802POLO
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

KIT-X802POLO pentru Volkswagen Polo 5 / GTI (6C) 2014 și mai nou, compatibil cu X803D-U / X802D-U


  • Include rama de înaltă calitate pe culoare negru lac, suporturi de instalare pentru X803D-U, cablaj, interfață CAN bus și adaptor de antenă activ. Rețineți că X803D-U nu este inclus și trebuie achiziționat separat.
  • Sistemul Alpine este conectat la butoanele de control de pe volan. Aceasta înseamnă că nu pierdeți această funcție convenabilă atunci când faceți upgrade la Alpine și veți avea control asupra volumului, telefonului (conectare/oprire), piese audio înainte/înapoi și multe alte comenzi. Puteți chiar să activați controlul vocal Siri dacă aveți un iPhone conectat la sistem - chiar de la volan.
  • Micul display din fata volanului ( maxidotul ) se poate conecta la sistemul Alpine și poate afișa numele posturilor de radio, titlurile melodiilor și informații despre artiști, numele apelanților, săgeți de navigare pas cu pas și multe altele.
  • Dacă mașina dvs. este echipată cu senzori de parcare originali, puteți continua să utilizați această funcție convenabilă atunci când faceți upgrade la Alpine. Sistemul de senzori de parcare este conectat la ecranul dumneavoastră Alpine. A doua generație de unități principale Alpine Style oferă afișaj cu senzor de parcare cu detalii de afișare mult mai mari.
  • Păstrează reprezentarea vizuală a afișajului de aer condiționat - Unitatea principală vă oferă feedback vizual pentru temperatura selectată a șoferului și copilotului, starea AC, nivelul de încălzire a scaunelor, orificiile de aerisire selectate și multe altele. Acest ecran va apărea automat pentru câteva secunde când oricare dintre setările denumite este modificată pentru a oferi feedback-ului șoferului.


Conținut KIT-X802POLO:

- Kit de instalare pentru Volkswagen Polo 5 / GTI (6C)

- Include interfata pentru comenzile de pe volan si interfață cu afișaj multifuncțional

- Cablaj

- Suporturi de instalare, adaptor pentru antenă

- Include panou ornamental


Masini compatibile

Volkswagen Polo 5 / GTI (6C) 04/2014 - 08/2017

* Vă rugăm să rețineți: interfața nu este compatibilă cu funcția de apel de urgență. Nu putem păstra recunoașterea semnelor de circulație. Alte câteva funcții sau setări sunt păstrate, dar pot fi controlate într-un mod diferit.

Detalii

SKU
KIT-X802POLO
Brand
Masina ta
VW