VSX-534 Receiver AV Pioneer pe 5.2 Canale, negru

1.750,00 RON 2.499,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU VSX534BMMP

Descriere

Receiver AV pe 5.2 Canale, 4K, 135W/canal ( 6 Ohmi )


Culoare: negru

 

  • VSX-534 vine într-un nou design ușor de utilizat, cu o dimensiune cu 12% mai subțire decât modelul anterior pentru instalare ușoară, 4K și butoane Personal Preset și Bluetooth® de pe panoul frontal. Sunet învăluitor cu formatele audio Dolby Atmos® și DTS:X® chiar și fără difuzoare surround, vă puteți bucura în continuare de efectul surround 3D virtual cu Dolby Atmos Height Virtualizer* și DTS Virtual:X. Receiverul AV este compatibil cu Ultra HD, HDR10, HLG și Dolby Vision™ cu suport pentru HDCP 2.3, astfel încât să puteți aprecia pe deplin conținutul premium, cum ar fi videoclipurile 4K.
  • Dolby Atmos®/Dolby Surround Upmixing – VSX-534 este compatibil cu configurația 3.1.2 ch a celei mai recente platforme de sunet pentru cinema, Dolby Atmos®. Alte codecuri audio, cum ar fi PCM și DSD, pot fi amestecate folosind Dolby Surround pentru a vă bucura de sunetul surround 3D.
  • DTS:X®/DTS Neural:X Upmixing – DTS:X este codecul audio de ultimă generație de la DTS, permite noi experiențe audio captivante și interactive. Deoarece DTS:X poate adapta automat sunetul la canalele existente și la sistemul de difuzoare, nu este nevoie de un aspect specific al difuzoarelor. Experimentați un peisaj sonor captivant, cu un sunet incredibil de bogat și real. Alte codecuri audio, cum ar fi PCM și DSD, pot fi combinate folosind DTS Neural:X pentru a vă bucura de sunetul surround 3D.
  • MCACC Auto Room Tuning – Creați mediul acustic optim cu sistemul MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) de la Pioneer, dezvoltat cu expertiza studiourilor profesionale de înregistrare. Cu microfonul personalizat, sistemul compensează automat diferențele de dimensiune la difuzor, nivel și distanță și egalizează răspunsul.
  • Next Generation Video Standard Ready – VSX-534 acceptă pass-through pentru semnalele HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) și Dolby Vision. Prin conectarea unui dispozitiv sursă compatibil, vă puteți bucura de cele mai recente standarde video pe un afișaj compatibil. În plus, toate terminalele HDMI acceptă 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) și HDCP 2.3, astfel încât nu veți avea nicio problemă când faceți upgrade la dispozitive noi și puteți, de asemenea sa va bucurați de conținut premium, cum ar fi videoclipuri 4K cu protecție digitală împotriva copierii.
  • Ieșire Zona B pentru căști fără fir – VSX-534 este echipat cu terminale de ieșire audio din Zona B pentru extinderea sunetului din Zona Principală prin conectarea căștilor fără fir. Puteți asculta sunetul redat în camera de zi prin căști fără fir.
  • Tehnologie fără fir cu Bluetooth® încorporat – Redați melodii de pe dispozitive compatibile cu tehnologia wireless Bluetooth® încorporată (ver. 4.2 + LE). VSX-534 dispune de profiluri A2DP/AVRCP, cu suport pentru codecuri SBC/AAC. Prin apăsarea butonului Bluetooth de pe panoul frontal, puteți porni direct funcția BT, chiar și atunci când unitatea este în standby.
  • Personal Preset – Doar apăsați butonul Personal Preset de pe panoul frontal timp de trei secunde, iar setările dvs. curente, cum ar fi nivelul volumului și modul de ascultare, pot fi salvate. Până la trei presetări pot fi înregistrate și utilizate cu ușurință de pe butonul de pe panoul frontal sau de pe telecomandă.
  • Dialog Enhancement – Cu această caracteristică unică de control al sunetului la nivel mediu, puteți face ajustări independente ale volumului, inclusiv dialogurile din filme, cu tasta sus/jos de pe telecomandă.
  • On-Screen Information for Audio/Video Status – Ecranul afișează acum informații detaliate de intrare și ieșire pentru conținutul redat. Astfel, puteți vedea dacă videoclipul dvs. este scos de Dolby Vision sau dacă filmul procesează sunet Dolby Atmos sau DTS:X.

 

Caracteristici tehnice:

Numar canale amplificate: 5
Putere RMS: 150 W/ch (6 Ohmi, 1 kHz, THD 10 %, 1ch Driven)
135 W/ch (6 Ohmi, 1 kHz, THD 1.0 %, 1ch Driven)
Iesiri preamplificate: 2
Format multicanal: 5.1
Upscale Video: Da
Video HDMI (in/out): 4/1
Audio Analog (in/out): 3/0
Audio Optic (in/out): 1/0
Audio Coaxial (in/out): 1/0
Internet: Nu
Bluetooth: Da
Preamplificator Phono: Nu
Numar zone: 2
HDMI in zona 2: Nu
Dimensiuni: (W x H x D): 435 x 148 x 321mm
Greutate: 8 kg
Alte caracteristici: Dolby Atmos, Dolby Surround Upmixer
DTS:X, DTS Neural:X Upmixer
Reflex Optimizer
Dolby Atmos Height Virtualizer
DTS Virtual:X
Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD Express
DSD Disc (SACD) Playback via HDMI
Digital Quad-Core 32-bit DSP
ARC on HDMI
Convertor D/A: 384kHz/32-bit AK4438 (AKM)
Conectivitate: MCACC Setup MIC In
Phones 1 Out
ZONE B Line Out pentru casti wireless
Speaker 5ch Out
FM/AM Antenna
Descriere: Ultra HD Pass-through HDCP 2.2
HDR10, HLG, BT.2020
Dolby Vision Compatible
Ultra HD Upscaling (1080p to 4K)
3D Ready (Blu-ray Disc, Broadcast si Jocuri)

Detalii

SKU
VSX534BMMP
Categorii
Brand