VSX-935 Receiver AV Pioneer pe 7.2 Canale, gri

3.000,00 RON 3.899,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU VSX935M2SMMP

Descriere

Receiver AV pe 7.2 Canale, 8K/4K, 80W/canal


Culoare: gri

 

  • Sunete captivante Dolby Atmos®, conectivitate audio la rețea de internet și câteva funcții îmbunătățite, oferă un impact suplimentar
  • Sunetul surround 3D captivant al Dolby Atmos® sau DTS:X poate fi al dvs. sau vă puteți bucura de efecte cuprinzătoare similare de la Dolby Atmos Height Virtualizer și DTS Virtual:X, chiar și fără difuzoare surround. Dispunând de Ultra HD, HDR10, HLG și Dolby Vision™, cu suport pentru HDCP 2.2., VSX-934 oferă, de asemenea, imagini realiste pentru a se potrivi cu sunetul. Și vorbind despre sunet, puteți reda muzică din diverse surse prin Wi-Fi, Bluetooth®, DTS Play-Fi, sistemul dvs. SONOS și Apple AirPlay 2. Dacă acest lucru nu este suficient, VSX-934 include o funcție alimentată pentru zona 2. cu un convertor audio digital (DAC) dedicat pentru spații de ascultare duale, presetări personale și 2 ieșiri HDMI*.
  • Sistemul de calibrare acustică multicanal (MCACC) de la Pioneer ajustează automat sunetul în funcție de zona dvs. de ascultare și de difuzoare, suprimând undele staționare care apar între pereți sau tavan și podea. În plus, Auto Phase Control Plus face o analiză în timp real a diferenței de fază și compensează automat decalajul, rezultând un bas puternic și un sunet clar de înaltă frecvență.
  • HDMI® 2.1 cu 8K – Cea mai recentă actualizare la HDMI: HDMI 2.1 acceptă o gamă de rezoluții video și rate de reîmprospătare mai mari, inclusiv 8K60 și 4K120, precum și formate Dynamic HDR. 8K, oferă o experiență de vizionare super captivantă, cu rezoluția orizontală și verticală de 2 ori mai mare decât 4K și de 4 ori mai mulți pixeli. Combinat cu rata de reîmprospătare de 60 Hz, permite vizualizarea lină și clară a conținutului cu acțiune de mare viteză, HDMI 2.1 cu 8K asigură că sistemul dumneavoastră este pregătit pentru cea mai clară și mai curată imagine disponibilă atât acum, cât și pe drum.
  • Bluetooth® bidirecțional – VSX-935 poate trimite și primi sunet prin tehnologia wireless Bluetooth. Această capacitate înseamnă că căștile pentru jocuri se vor conecta cu ușurință la sunetul de la AVR (folosind codecuri SBC, aptX™️ sau aptX HD, inclusiv audio pe 24 de biți peste aptX HD). Și puteți transmite în flux de pe dispozitive, cum ar fi un telefon mobil, la AVR (folosind codecuri SBC sau AAC) dacă doriți să continuați să ascultați podcast-ul sau noile lansări de la artiștii tăi preferați pe sistemul home theater. Capacitățile îmbunătățite de transfer de date ale celei mai recente generații de Bluetooth, asigură o reproducere clară și fiabilă a sunetului, astfel încât să ascultați jocurile, podcasturile și melodiile preferate.
  • Biblioteca muzicală fără efort cu Roon – Roon redă pe mii de dispozitive USB, Airplay și Chromecast, iar dispozitivele testate Roon sunt profilate de echipa Roon pentru a asigura o configurare simplă și o utilizare zilnică fără efort. Dacă dețineți un dispozitiv testat Roon, puteți avea încredere că vă veți bucura de cea mai bună experiență posibilă cu acesta.
  • Streaming de muzică – Accesul la mai multe servicii de streaming, inclusiv Spotify®, Amazon Music, Pandora®, TIDAL, Deezer și TuneIn este încorporat. În plus, acest AVR este compatibil cu Works with Sonos, AirPlay 2 și DTS Play-Fi®. De asemenea, puteți utiliza comenzi vocale pentru a controla serviciile muzicale acceptate în mai multe camere cu Alexa sau Chromecast built-in™.
  • E-ARC (Enhanced Audio Return Channel) simplifică conectivitatea și acceptă cele mai recente formate audio cu rate de biți ridicate, inclusiv Dolby Atmos®, DTS-HD Master Audio™, DTS:X® și Dolby® TrueHD.

 

Caracteristici tehnice:

Numar canale amplificate: 7
Putere RMS: 80 W/ch (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, THD 0.08 %, 2ch Driven, FTC)
Numar zone: 2
Dimensiuni: 435 x 173 x 370.5 mm
Greutate: 9.6 kg
Alte caracteristici: Dolby Atmos®, Dolby Surround Upmixer DTS:X®, DTS Neural:X® Upmixer
Reflex Optimizer
Dolby Atmos Height Virtualizer
DTS Virtual:X
Dolby® TrueHD, Dolby Digital Plus
DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, DTS 96/24, DTS-ES, DTS-HD Express
DSD Disc (SACD) Playback via HDMI (2.8 MHz/2ch, 5.1ch)
Digital Quad-Core 32-bit DSP (Cirrus Logic) 192 kHz/24-bit D/A Conversion for Hi-Res Audio
Enhanced Audio Return Channel (eARC) on HDMI OUT (MAIN)
MCACC Auto Room Tuning
Support HDMI 2.1 (HDMI IN 1-3) with 8K, VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame transport), DSC (Display Stream Compression), and QMS (Quick Media Switching) pass-through
Supports HDR10+, HDR10, and HLG; 8K/60p (4:2:0/10-bit), 8K/30p (4:4:4/10bit, 4:2:2/12-bit), 4K/120p (4:4:4/10-bit, 4:2:2/12-bit), 4K60p (4:4:4/12-bit) and BT.2020 color; Deep Color™ (36-bit), "x.v.Color", LipSync, and HDCP 2.3
Conectivitate: Frontal:
USB 1 In for USB Drive
MCACC Setup MIC In
Audio 1 In (Mini Stereo Jack)
Phones 1 Out

Spate:
HDMI 6 In (4 Assignable)
HDMI 2 Out
Ethernet 1 In
USB 1 In for USB Drive
Audio 4 In (Assignable)
Phono (MM) 1 In
Digital Coaxial 1 In (Assignable)
Digital Optical 1 In (Assignable)
Subwoofer 2 Pre Out
ZONE 2/ZONE B Line Out
Speaker 9ch Out (FRONT, CENTER, SURROUND/HEIGHT, HEIGHT/SURROUND BACK/Bi-AMP, ZONE 2)
FM/AM Antenna

Detalii

SKU
VSX935M2SMMP
Categorii
Brand